MKB Schakelteam Skip to content

Over ons

De missie van het MKB Schakelteam is duidelijk. We gaan voor de regionale versterking van het kleine mkb in Flevoland.

Samen voor een sterk Flevoland!

Dankzij de MKB-Deal van het ministerie van EZ is het MKB Schakelteam Flevoland gevormd, bestaande uit zes deskundige adviseurs die kleine mkb-bedrijven (tussen de 2 en 10 werknemers) kosteloos ondersteunen bij (crisis)vraagstukken. Het team werkt met een up-to-date database, die mkb-ondernemers één loket biedt voor alle regelingen, ondersteuning en subsidies.

Het MKB Schakelteam biedt een platform waarop de expertise, kennis en instrumenten van alle 27 deelnemende partners samenkomen. Daardoor kunnen de adviseurs de mkb-ondernemers in Flevoland snel en effectief ondersteunen. Het platform biedt voorts relevante informatie over de economie en de arbeidsmarkt in Flevoland, maar ook vacatures, regelingen, ontwikkelingsaanbod en scholingsaanbod.

Steijger Communications BV2020_05_084587
Steijger Communications BV2020_07_316893
'Samen beter uit de crisis komen'
"Het initiatief van de provincie Flevoland is een heel mooi gebaar om de ondernemers in deze moeilijke tijd te ondersteunen. De uitdaging wordt om deze goede initiatieven ook bij de juiste bedrijven in beeld te krijgen zodat iedere euro goed kan worden besteed. Gezamenlijk zijn we sterker en mede daardoor kan onze mooie provincie beter uit de crisis komen."
Hajé de Jager
Voorzitter VNO-NCW Flevoland & Ondernemer in Flevoland
'In verbinding zijn is van vitaal belang'
"Het mkb is belangrijk voor Flevoland omdat wij een echte mkb-provincie zijn. Met de MKB-deal kunnen we de ondernemers helpen om een nieuw perspectief te creëren. Veel businessmodellen zijn onder druk komen te staan door de coronacrisis. Bedrijven moeten soms de koers stevig bijstellen. Ik ben trots dat de MKB-deal gehonoreerd is omdat hier zoveel partijen in Flevoland aan samenwerken. In verbinding zijn met elkaar is juist in deze tijd van vitaal belang."
Jan-Nico Appelman
gedeputeerde provincie Flevoland

Vitaliteitsscan

Hoe staat u ervoor?

Onderdeel van de aanpak is een bedrijfsvitaliteitsscan die focust op alle onderdelen van een mkb-bedrijf, nu en in de toekomst. Met deze scan kan de ondernemer inspelen op actuele en toekomstige vraagstukken van het bedrijf. Ook aan deze bedrijfsscan zijn voor de ondernemer geen kosten verbonden!

Het Team

Onze Experts staan voor je klaar

Bedrijven kunnen een fysiek gesprek aanvragen met één van onze zes deskundige adviseurs, die elk zelf ook mkb’er zijn. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn dankzij de complete MKB Schakelteam database volledig op de hoogte van elke regeling, subsidie of ondersteuning, die vanuit de overheid en het onderwijs voor het kleine mkb ter beschikking staan.

MKB Schakelteam

Even voorstellen

Play Video
team-01
Chealse Hawk
Ceo
team-03
Isabelle Cole
Sale Manager
team-02
Joshua Chambers
Marketing Manager
team-04
Laura Barrett
Marketing Manager