Maak direct een afspraak Skip to content

Afspraak maken

Met onderstaand formulier neemt u contact met ons op. U kunt ook rechtstreeks een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Dan plannen we direct een digitale of persoonlijke afspraak in!

Afspraak maken

Zet vandaag de stap

Vakmensen opleiden, processen digitaliseren, stimuleren van innovatie of het leveren financiële ondersteuning, zomaar een greep uit de regelingen voor het kleine mkb in Flevoland. Maar zie de weg maar eens te vinden. Het kleine mkb ziet door de bomen het bos niet meer. Maar Flevoland kunt u met het MKB Schakelteam aan de slag! Zes ervaren adviseurs – zelf mkb’ers geven kosteloos advies en bieden u zo nodig een steun in de rug.
kenneth

Kenneth Kanhailal

Organisatie en Uitvoering

"Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, help ik je bij het inzichtelijk maken van de risico’s en de gevolgen."


willy

Willy Feikens

Financiering

"Hoe zou het voor je zijn als je grip hebt op je cijfers en je financiën? Dan ga je betere beslissingen nemen en groeien. Ik ben er voor jou om je daarmee te helpen!"


bert

Bert Schonewille

Strategie en Marketing

"De wereld verandert zeer snel en markten en klanten veranderen mee. Ik wijs je graag de weg in de wereld van onbegrensde mogelijkheden die marketing & strategie heet."

jeroen

Jeroen van den Burg

Organisatie en Uitvoering

"Of het nu gaat om de groei van uw bedrijf, de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen of de afbouw van uw bedrijfsactiviteiten; een goed advies helpt u als ondernemer altijd verder."

rene

René van Schajik

Financiering

"Wilt u uw doelstellingen bereiken? Denk dan eens aan een bedrijfsfinanciering. Mijn doelstelling is uw succes: ik stel graag mijn expertise beschikbaar voor het realiseren van uw financieringsaanvraag."

Patrick

Patrick Olgers

Projectleider

"Het enthousiasme bij onze partners, ambassadeurs en adviseurs is groot. Dat heeft zijn weerslag op onze mkb-doelgroep; de kleine werkgever in Flevoland. Deze kan effectief door ons geholpen worden."

Adres

Visarenddreef 1 8232 PH Lelystad

Telefoon

+31 (0) 101 0000 888

Email

info@mkbschakelteam.nl