MKB Schakelteam Skip to content

MKB Schakelteam Journaal

Wij gaan in gesprek met ondernemers die ervaring hebben met het MKB Schakelteam. Hun uitdagingen, de oplossingen van het MKB Schakelteam en het resultaat ervan.
Actueel en uit de praktijk.

MKB Schakel Journaal 2e editie

MKB schakelteam Journaal bekijk je hier.

MKB Schakel Journaal 1e editie

Het eerste MKB schakelteam Journaal bekijk je hier.

Steijger Communications BV2020_05_084587
Steijger Communications BV2020_07_316893
'Samen beter uit de crisis komen'
"Het initiatief van de provincie Flevoland is een heel mooi gebaar om de ondernemers in deze moeilijke tijd te ondersteunen. De uitdaging wordt om deze goede initiatieven ook bij de juiste bedrijven in beeld te krijgen zodat iedere euro goed kan worden besteed. Gezamenlijk zijn we sterker en mede daardoor kan onze mooie provincie beter uit de crisis komen."
Hajé de Jager
Voorzitter VNO-NCW Flevoland & Ondernemer in Flevoland
'In verbinding zijn is van vitaal belang'
"Het mkb is belangrijk voor Flevoland omdat wij een echte mkb-provincie zijn. Met de MKB-deal kunnen we de ondernemers helpen om een nieuw perspectief te creëren. Veel businessmodellen zijn onder druk komen te staan door de coronacrisis. Bedrijven moeten soms de koers stevig bijstellen. Ik ben trots dat de MKB-deal gehonoreerd is omdat hier zoveel partijen in Flevoland aan samenwerken. In verbinding zijn met elkaar is juist in deze tijd van vitaal belang."
Jan-Nico Appelman
gedeputeerde provincie Flevoland

Vitaliteitsscan

Hoe staat u ervoor?

Onderdeel van de aanpak is een bedrijfsvitaliteitsscan die focust op alle onderdelen van een mkb-bedrijf, nu en in de toekomst. Met deze scan kan de ondernemer inspelen op actuele en toekomstige vraagstukken van het bedrijf. Ook aan deze bedrijfsscan zijn voor de ondernemer geen kosten verbonden!

Het Team

Onze Experts staan voor je klaar

Bedrijven kunnen een fysiek gesprek aanvragen met één van onze zes deskundige adviseurs, die elk zelf ook mkb’er zijn. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn dankzij de complete MKB Schakelteam database volledig op de hoogte van elke regeling, subsidie of ondersteuning, die vanuit de overheid en het onderwijs voor het kleine mkb ter beschikking staan.