MKB Schakelteam | Thema's Skip to content

Hoe vitaal is uw organisatie?

Doe de digitale vitaliteitsscan en krijg direct helderheid hoe de vlag ervoor staat op de zes thema’s van het MKB Schakelteam: strategie; organisatie; personeel; uitvoering; financiering en marketing!

.

Onderdeel van de aanpak is een bedrijfsvitaliteitsscan die focust op alle onderdelen van een mkb-bedrijf, nu en in de toekomst. De digitale bedrijfsscan geeft zicht op wat er goed gaat in uw organisatie en wat er beter kan. Met de uitkomsten van deze scan kan u inspelen op actuele en toekomstige vraagstukken van uw bedrijf. Ook aan deze bedrijfsscan zijn voor uw als ondernemer geen kosten verbonden!

MKB Schakelteam maakt gebruik van PRAIORITIZE, een AI-oplossing die – na het stellen van de juiste vragen – een intelligent en realtime dashboard genereert. Zo wordt er niet alleen iets aan u gevráágd, maar wordt er ook direct waardevolle informatie aan u teruggegeven waarmee u direct aan de slag kunt!

Ik wil in mijn bedrijf investeren en ben op zoek naar geld. Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Kan ik gebruik maken van subsidies als ik zonnepanelen wil plaatsen ? Dit zijn voorbeeldvragen die onder het thema financiering vallen.

 

Als ondernemer is zoeken naar geld soms lastig. Er zijn heel verschillende subsidiemogelijkheden en fondsen. Naar de mogelijkheden zoeken en welke regels dan allemaal gelden, daar heb je geen tijd voor. Bij dit soort financiële vraagstukken kunnen de MKB-adviseurs ondersteunen en adviseren. De adviseurs zijn goed op de hoogte van de verschillende financieringsmogelijkheden en subsidies.

Ook hebben we een hulpmiddel gemaakt: de bedrijfsvitaliteitsscan. Met behulp van de scan kun je zien waar je staat en wat je mogelijkheden zijn.

Tips, ervaringen en meningen. Expertise, kennis en instrumenten om jouw groeipotentieel maximaal te benutten.