Wolter Tjeenk Willink ambassadeur van het MKB Schakelteam Flevoland - Mkb Schakelteam Skip to content

Wolter Tjeenk Willink ambassadeur van het MKB Schakelteam Flevoland

Wolter Tjeenk Willink ambassadeur van het MKB Schakelteam Flevoland

Almeerder Wolter Tjeenk Willink, oprichter en directeur van het succesvolle marketingbureau Traffic Builders, is ambassadeur van het MKB Schakelteam Flevoland geworden. Hij nam op maandag 27 september uit handen van de Almeerse wethouder van economische zaken Maaike Veeningen de ambassadeurskoffer met promotiematerialen in ontvangst.

In het MKB Schakelteam Flevoland werkt de provincie samen met 26 partners uit Flevoland – waaronder de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) – aan het creëren van één loket waar het kleine mkb (2 – 10 werknemers) terecht kan voor alle regelingen, ondersteuning en subsidies in Flevoland. De ambassadeurs van het MKB Schakelteam slaan daarbij een brug richting het kleine MKB.

Eind 2022 wil het MKB Schakelteam tweeduizend ondernemingen hebben bereikt met ondersteuning en hulp bij crisis en vraagstukken. Het advies en de ondersteuning is kosteloos. Net zoals de bedrijfsvitaliteitsscan waarmee de ondernemer de ondernemingslat kan leggen langs zaken als strategie, financiën, marketing, personeel, organisatie en uitvoering en zodoende direct weet hoe de vlag ervoor staat.

Op de foto v.l.n.r.: Kenneth Kanhailal, projectleider MKB Schakelteam Flevoland; Wolter Tjeenk Willink, ambassadeur MKB Schakelteam Flevoland en de Almeerse wethouder van economische zaken Maaike Veeningen. (Foto SteijgerComm)