MKB Schakelteam opent loket op Ondernemersplein - Mkb Schakelteam Skip to content

MKB Schakelteam opent loket op Ondernemersplein

Het MKB Schakelteam heeft sinds kort een eigen loket op het Ondernemersplein het stadhuis van Almere. Iedere woensdag kunnen kleine mkb’ers (2-10 werknemers) er tijdens kantooruren bij adviseur Kenneth Kanhailal terecht voor advies over subsidies, regelingen en ondersteuning. 

Het MKB Schakelteam Flevoland speelt in op deze ontwikkelingen bij ondernemers en ondersteunt de kleine mkb-bedrijven. De kleine mkb-bedrijven in Almere en de rest van Flevoland kunnen voortaan hulp krijgen bij verschillende vraagstukken waar ze mee worstelen, zoals marketing, strategie, financiering, personeel, organisatie en uitvoering. Door de coronacrisis en de nasleep ervan zijn deze thema’s en activiteiten nog belangrijker geworden, omdat ze ons handvatten bieden voor verandering en nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bij tal van organisaties en loketten in Flevoland is veel kennis en expertise aanwezig. Vanaf heden kunnen kleine ondernemers in Almere en uit de rest van Flevoland direct bij het ‘juiste loket’ te terecht. Het MKB Schakelteam gaat ervoor zorgen dat de kleine ondernemer eenvoudig toegang krijgt en het juiste loket weet te vinden. Het MKB Schakelteam gaat met zes adviseurs kleine mkb-bedrijven adviseren en ondersteunen bij het maken van keuzes en vervolgens de stappen die gezet moeten worden.

En wat het extra aantrekkelijk maakt deze aandacht voor het kleine mkb: het is volledig gesubsidieerd, het kost de ondernemer helemaal niets! Zelfs de kostbare bedrijfsvitaliteitsscan waarmee de ondernemer de ondernemingslat kan leggen langs zaken als strategie, financiën, marketing, personeel, organisatie en uitvoering en zodoende direct weet hoe de vlag ervoor staat. Doe de scan of maak direct een afspraak op www.mkbschakelteam.nl