Logistiek event voor MKB Lelystad - Mkb Schakelteam Skip to content

Logistiek event voor MKB Lelystad

De juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Dit hele traject wordt ook wel de ‘logistieke ketting’ of in het Engels ‘supply chain’ genoemd.  Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Ervaart u als producent problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Lelystad en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Vlissingen en naar Noord-Nederland.

Off-Road Instap-event in Lelystad

Voor MKB in Lelystad en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Donderdagmiddag 3 november 2022 is er in de Flevokust Haven een Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Lelystad e.o. Daar kan het MKB kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over water. Bezoekers aan dit event krijgen een uniek kijkje in de logistieke keuken van de moderne terminal Flevokust Haven, geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

Meer info en aanmelden