Prosu Databased Marketing in het zonnetje - Mkb Schakelteam Skip to content

Prosu Databased Marketing in het zonnetje

Een belteam van Prosu Databased Marketing uit Dronten is in opdracht van het MKB Schakelteam Flevoland actief om het kleine mkb in Flevoland te benaderen. Het enthousiaste team wijst het mkb op het MKB Schakelteam dat als één loket mkb-ondernemers de weg wijst naar financiële regelingen, subsidies, advies en ondersteuning. Voor hun succesvolle inzet werd het belteam deze week verrast met een lekkere slagroomtaart, die door Cees Steijger namens het MKB Schakelteam overhandigd werd aan Prosu algemeen manager Bas Zoetebier. Knap werk Prosu: bedank! 

Op de foto: vlnr Bas Zoetebier, Mia Elzinga-Jansen, Joey van der Velde, Patricia Blom-Kruitbosch, allen van Prosu en Cees Steijger, marketing/communicatie van het MKB Schakelteam.

De afgelopen maanden zijn er enkele duizenden ondernemers door het Prosu belteam gebeld en is hen de mogelijkheid van een gratis adviesgesprek aangeboden. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. De adviseurs van het MKB Schakelteam maken dan ook drukke tijden door.

Dankzij de MKB-Deal van het ministerie van EZ is het schakelteam in 2021 gevormd. Het team bestaat uit deskundige adviseurs die kleine mkb-bedrijven (tussen de 2 en 10 werknemers) kosteloos ondersteunen bij bedrijfsvraagstukken. Daarbij werkt het team met een up-to-date database, die mkb-ondernemers één loket biedt naar alle regelingen, ondersteuning en subsidies. Zodoende biedt het MKB Schakelteam een platform waarop de expertise, kennis en instrumenten van alle 27 deelnemende partners samenkomen.t